Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUDAC SVE ŠOKIRAO

Okorjeli kriminalac pretukao djevojku, pročitajte presudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki sudac G.Todd Baugh i dalje nastavlja šokirati svojim presudama.

Sudac iz Montane G.Todd Baugh, koji je prije nekoliko mjeseci rekao da tinejdžerica, žrtva silovanja, izgleda starije nego što je, ovaj je tjedan osudio okorjelog kriminalca da napiše 'Dečki ne udaraju cure' 5.000 puta, piše MSN News.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Ilustracija Drama u Karlovcu Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime"

Pacer Anthony Ferguson, koji posljednjih deset godina provodi po zatvorima, ovog puta pred sucem se našao jer je jednoj ženi na tri mjesta slomio kosti lica. Kazna koju je dobio, prema procjeni američke javnosti, i više je nego smiješna. Sve što mora napraviti jest 5.000 puta napisati 'Dečki ne tuku djevojke' i to poštom predati sucu do 23. svibnja.

KRIV JE! Dobio 4 godine zatvora zbog eksplodirajućih implantata

Osim ovoga, nedavno je na osam godina, kod drugog suca, osuđen zbog pljačke muškarca uz prijetnju nožem, na parkiralištu jednog trgovačkog centra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene