Obavijesti Video Pretražite Navigacija
18-godišnjak

Ogulin: Mladi Sirijac zatečen u pokušaju krađe automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ogulinu je priveden 18-godišnji državljanin Sirije, koji je u utorak zatečen pri pokušaju krađe automobila, izvijestila je u srijedu karlovačka Policijska uprava.

Sirijca je u pokušaju provale u automobil zatekao 36-godišnji Ogulinac u ranim jutarnjim satima u utorak i obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Nije joj prvi put Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem 18-godišnjaka je policija osumnjičila i za provalu u dva ugostiteljska objekta, prodavaonicu i benzinsku postaju u Ogulinu, odakle je otuđio alkoholna i bezalkoholna pića, cigarete i prehrambene proizvode i prouzročio vlasnicima materijalnu štetu veću od 8000 kuna.

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela teške krađe i pokušaja krađe predan pritvorskom nadzorniku te će biti doveden na Općinsko državno odvjetništvo. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene