Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona je 40 godina bila s djecom

Oglasila se supruga Ivice Todorića: "Moj suprug samo je radio i radio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vesna Todorić, supruga Ivice Todorića, kaže kako je njezin suprug samo radi i nije mogao biti s njima na godišnjim odmorima, a sada im se to obija o glavu.

Supruga Ivice Todorića Vesna Todorić javno je progovorila o situaciji u kojoj se našla njezina obitelj poručivši kako nikad u životu nije mislila da bi im se nešto ovako moglo dogoditi.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj?

Kaže kako nema riječi kojima bi opisala kako se osjeća u trenucima u kojima joj supruga, kako kaže, tretiraju kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj.

"Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s mojom djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojega posla i sad nam se to ovako obije o glavu", rekla je Vesna Todorić za 24sata.

Podsjetimo, u ponedjeljak je izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak prezentirao izvješće o poslovanju i vrijednosti Agrokora. Ramljakove brojke pokazale su da je Todorić dužan više od vrijednosti cijelog Agrokora. Prikazao je dobit, a poslovao s gubitkom.

Ramljak je na predstavljanju izvješća rekao da je nakon uočenih računovodstvenih nepravilnosti podnio kaznenu prijavu protiv odgovornih osoba u Agrokoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene