Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se odluka suda

Bandićev odvjetnik: Gradonačelnik neće dati ostavku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik rekao je kako gradonačelnik Zagreba neće dati ostavku.

'Milan Bandić neće dati ostavku na mjesto gradonačelnika. Nadam se da će sud imati snage donijeti pravednu odluku, baveći se interesima pravde, a ne interesnim lobijima', Izjavio je to Krešimir Krsnik, odvjetnik Milana Bandića, javlja javni televizija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odluka o istražnom pritvoru Afera Agram: Svi osim Bandića žele van uz jamčevinu Slika nije dostupna Bandić na vrhu? VIDEO Velika USKOK-ova istraga: Kako je sve bilo organizirano?

Kaže kako je Uskokov zahtjev za istražnim zatvorom jako 'nategnut', a posljedica je 'stanja u DORH-u koji funkcionira bez ikakve kontrole'.

'Bojim se odluke istražnog suca, jer znam kako ova država funkcionira', rekao je. Pozvao je Uskok da objavi sve informacije koje ima, rekavši da optužba u vezi donacija nema veze ni sa čim, jer se zna da donacija nema poreza. 'Ja javno pozivam DORH i USKOK da objave činjenični opis djela koji se mom klijentu stavljaju na teret', dodao je odvjetnik.

Bandić na sudu: Hoće li završiti u Remetincu?

Nakon uhićenja Milana Bandića i njegovih suradnika u nedjelju, te ispitivanja uhićenih u USKOK-u, na stranicama DORH-a objavljeno je za što ih se sve sumnjiči. 12 okrivljenika (Milan Bandić, Petar Pripuz, Slobodan Ljubičić, Željko Horvat, Ivan Tolić, Ivan Markuš, Filip Čulo, Miljenko Benko, Branko Mihaljević, Vidoje Bulum, Miro Laco Zdenko Antunović) stiglo je pred suca istrage, a sa slobode će se braniti Ante Dodig, Dragutin Kosić, Ines Bravić i Koraljka Rožanković Uremović.

Okrivljenike se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, utaje poreza ili carine, trgovanja utjecajem, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti i poticanja na trgovanje utjecajem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene