Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uznemirenost građana'

Odvjetnica uhićenog policajca uložila žalbu na pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnica policajca D.V., kojega se sumnjiči za umorstvo navijača nogometnog kluba Sarajevo Vedrana Puljića za vrijeme nedavnih nereda u Širokom Brijegu, uložila je žalbu na odluku županijskog suda u Širokom Brijegu kojom je osumnjičenom određeno 30 dana pritvora.

‘Riječ je o iznimno časnom čovjeku koji je branio sebe, svoj život, imovinu i ljude’, rekla je odvjetnica Nada Dalipagić ulažući žalbu. Izrazila je očekivanje da će žalbeno vijeće županijskog suda već početkom sljedećeg tjedna zakazati sjednicu i poništiti odluku o pritvoru za ljubuškog policajca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Puljić u Bistrici 'Hrvati su Hrvatima uteg' Slika nije dostupna 'Opasno je generalizirati stvari' Navijači Sarajeva prebojali uvredljive grafite

Prema njezinim riječima, pritvor osumnjičenom policajcu određen je zbog kaznenih odredbi o ‘uznemirenosti građana’. Policija je uhitila ukupno deset osoba zbog izgreda u kojima je u Širokome Brijegu ubijena jedna osoba a više ozlijeđeno i počinjena golema materijalna šteta.

>> Uhićenom policajcu oteo pištolj pa pucao i ubio Puljića?

Ranije je raspisana tjeralica za Oliverom Knezovićem, koji je tijekom izgreda u Širokome Brijegu pucao iz vatrenoga oružja i kojega su mediji dovodili u svezu s ubojstvom navijača Sarajeva. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene