Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čule se i detonacije

Požar u Remontnom brodogradilištu Šibenik ugašen: "Izbjegli smo veću katastrofu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U NPC Remontnom brodogradilištu Šibenik, u subotu oko 12,40 sati planuo je požar, izvijestio je šibensko-kninski Centar 112.

Navode kako su dojavu kako se nešto zapalilo u skladištu NCP-a dobili oko 12.30 sati, a vatrogasci su odmah poslani na teren. ŠibenikIN neslužbeno doznaje iz NCP-a kako je požar planuo u jednom kontejneru i proširio se na ambalažu koja se nalazila pokraj njega te kako nije poznato je li riječ o plinskim ili o nekim drugim bocama pod tlakom koje su eksplodirale zbog čega su se čule detonacije nakon kojih se vatra proširila na halu pored upravne zgrade.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

 

 

 

Iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije potvrdili su da su u 12,41 sati zaprimili dojavu o požaru kao i da je gašenje u tijeku.

Na mjestu događaja nije bilo vozila Hitne pomoći, a prema dosadašnjim informacijama u požaru nitko nije stradao.

 

"Ne znam ništa za sada osim da je izgorio kontejner i dio skladišta te da nitko nije ozlijeđen. Srećom, danas je neradni dan pa smo izbjegli veću katastrofu. Kolika je šteta tek ćemo utvrditi, ali po dosadašnjim informacijama mislim da smo, prvenstveno zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spriječili veliku materijalnu štetu. Ovim putem zahvaljujem svim vatrogascima koji su tako brzo izašli na intervenciju i ugasili požar. O uzrocima za sada ne možemo nagađati, ali postoje nadzorne kamere koje će nam pomoći u istrazi", rekao je za portal sibenik.in Roko Vuletić, predsjednik Uprave NCP-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene