Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo izvijestilo

Odgođen sastanak Božinovića i Steinberga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgođen je sastanak državnog tajnika za politička pitanja hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova Davora Božinovića sa zamjenikom američke državne tajnice Jamesom Steinbergom, koji se trebao održati u utorak, izvijestilo je hrvatsko veleposlantvo u Washingtonu.

Sastanak bi se trebao održati u srijedu ili četvrtak a točan termin još nije utvrđen, kazala je u utorak navečer glasnogovornica hrvatskog veleposlanstva Sanja Milinović. Državni tajnik Božinović boravi u službenom posjetu Washingtonu od 13. do 15. listopada, a osim susreta sa Steinbergom imat će sastanke s drugim visokim američkim dužnosnicima.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo" Andrej Plenković i Dragan Čović snažna podrška Hrvatske Sastali se Plenković i Čović: "Otvaranje pristupnih pregovora BiH zajednički politički prioritet"

Sastat će se, među ostalima, s glavnom zamjenicom pomoćnika državne tajnice za Europu i Euroaziju Nancy McEldowney i zamjenikom pomoćnika državne tajnice za Europu i Euroaziju Stuartom Jonesom. Također su predviđeni sastanci sa senatorima Markom Begichem i Georgeom Voinovichem te zastupnikom Georgeom Radanovichem, supredsjedateljem Hrvatskog kongresnog kluba u Predstavničkom domu Kongresa. Božinović će u četvrtak održati predavanje na temu "Važnost euroatlantskih integracija za jugoistočnu Europu" na Školi za međunarodne studije (SAIS), Sveučilišta John Hopkins u Washingtonu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene