Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optuženi za prijetnju

Odgođen početak suđenja Jakši Cvitanoviću i Ivici Zulimu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na splitskom Županijskom sudu je odgođen početak suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku i Ivici Zulimu, optuženima za prijetnju bivšoj Cvitanovićevoj djevojci Petri Gugić, a za novi datum određen je 25. ožujka ove godine.

Cvitanovićev branitelj Jadran Frančeski tražio je odgodu današnjeg suđenja objasnivši da je zauzet drugim sudskim predmetom, a drugi Cvitanovićev odvjetnik Boris Majić, također je danas tražio odgodu zbog zdravstvenih problema.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke"

Cvitanović je prvooptuženi i u tzv. 'korčulanskoj skupini' od šesnaest optuženika, koje se tereti da su prodajom heroina na Korčuli i drugim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije od početka 2003. do studenoga 2006. godine protupravno stekli najmanje sedam milijuna kuna.

Suđenje Cvitanoviću i drugima optuženim za prodaju heroina, kako se doznaje u splitskom Županijskom sudu, trenutačno 'miruje' zbog nove optužnice protiv Cvitanovića, kojom ga se tereti da je prijeteći svojoj bivšoj djevojci Petri Gugić posredstvom Zulima, tražio od nje da promijeni svoj raniji iskaz vezan uz prodaju heroina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene