Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smjene na vrhu tvrtke

Odgođena odluka hoće li Viadukt i dalje raditi na mostu Čiovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se danas trebalo saznati ostaje li tvrtka Viadukt izvođač radova na mostu Čiovo, Hrvatske ceste odluku su odgodile za kraj tjedna.

Razlog su smjene na čelu Viadukta i dolazak novog direktora Krešimira Mikolića, koji je na jutrošnjem sastanku s ministrom prometa Olegom Butkovićem i direktorom Cesta Josipom Škorićem zamolio za još nekoliko dana, kako bi novo vodstvo tvrtke predstavilo svoj plan za dovršetak mosta. Podsjetimo, posljednji rok izgradnje za koji je Viadukt jamčio, bio je 26-tog prosinca ove godine.

Pročitajte i ovo Plovni put Ston - Broce - 7 brojni problemi za mještane Cesta duga dva i pol kilometra ruglo je ispod nedavno otvorenog mosta: "Gore imate ideju Hrvatske, a ovo dolje je prava Hrvatska" Sa porastom broja stranih vozila na cesti, raste i vjerojatnost prometne nesreće Pokrovitelj Osiguraj me Što u slučaju prometne nesreće sa stranim automobilom? Savjeti za ljetne prometne gužve koji će vam pomoći da ne upadate u dodatne probleme

"Sa današnjim danom započeti su razgovori koji će trajati do četvrtka jer se želi osigurati jednak anganžman i korektnost prema novoj upravi Viadukta, što je zapravo sa njihove strane i zatraženo. U petak, znači krajem ovog tjedna, bit će objavljena konačna odluka", kazala je Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene