Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerojatno već sutra

Saborski odbor zove Linića: Neka iznese svoje primjedbe na rad policije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Linić dobit će priliku da direktno pred Odborom za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost iznese svoje primjedbe na rad policije.

Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost pozvat će na razgovor Slavka Linića kako bi on prvo sam kazao sve svoje primjedbe na rad policije na koju sumnja da su ga pratili i prisluškivali. Odbor s radom po tom pitanju počinje već sutra i očekuju da ce se gospodin Linić odazvati pozivu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj Slavka Linića Odbor tvrdi da Linića nisu pratili po Milanovićevom nalogu, Linić odgovara: Policija skriva dokumente! Slika nije dostupna Kreće nadzor! EKSKLUZIVNO: Što je Linić napisao Odboru za nacionalnu sigurnost

Neposredan nadzor počet će u ponedjeljak, a u nadzor će ići cijeli Odbor, a ne samo radna skupina, Razlog tome je što je jedna radna skupina već formirana, a Odbor nema dovoljno članova za dvije skupine.

 O Liniću i Milanoviću: 'Za sukob je potrebno dvoje, a ja vidim samo jednog'

Predsjednik odbora Miroslav Tuđman kao i potpredsjednik Igor Dragovan pojasnili su kako je jedino odbor ovlašten kontrolirati rad Ministarstva unutarnjih poslova kao i Ravnateljstva policije u čijem je sastavu i policijski USKOK.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene