Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog SMS-a Kerumu

Odbijena kaznena prijava protiv Ranka Ostojića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbilo je kaznenu prijavu protiv Ranka Ostojića kojega se sumnjičilo da je gradonačelniku Željku Kerumu prijetio u jednoj SMS poruci.

Ostojića je kao kandidata SDP-a za splitskoga gradonačelnika na prošlim lokalnim izborima pobijedio Željko Kerum. Poraženi Ostojić je u SMS poruci poslanoj skladatelju Neni Ninčeviću početkom lipnja ove godine naveo da će Kerum 'do kraja mjeseca biti uhićen pa će opet biti izbori'. Ninčević je s tom porukom upoznao novoizabranoga gradonačelnika Keruma, koji je odmah izvijestio splitsku policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku Slika nije dostupna Istražni zahtjev ŽDO-a protiv 15 nedostupnih osoba

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo u priopćenju navodi kako 'nakon provedenih izvida nije utvrđeno da su se u ponašanju osumnjičenika ostvarila obilježja kaznenog djela prijetnje' budući da SMS poruka ne sadržava objektivno ozbiljnu prijetnju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene