Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

OD ULICE DO SABORNICE "U grabežu za pozicije i svoje dijelove kolača u nas se svi raspamete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Petrović u pregledu tjedna osvrnula se izjave predsjednice o islamistima u BiH te zapošljavanju u HEP-u.

Maro Kristić iz Mosta izlicitirao je sve HNS-ovce iz HEP-a koje je tamo tvrdi smjestila bivša vlada. I sad Most želi maknutI te i stavitI svoje. Koja je razlika? Nikakva. Cijeli kuršlus oko HEP-a.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Marin Miletić, Marija Selak Raspudić "Pogrešno se izrazila" Raskol u Mostu? Miletić prozvao Selak Raspudić zbog izjave o pobačaju, ona mu odgovorila: "U najtežoj sam izbornoj jedinici"

Zviždač Marijanović snimio je svog šefa koji kaže da u HEP-u trebaju zaposliti nećaka direktora imenovanog za prošle vlade, a ne branitelja koji ima prednost. Snimka je putem nadležnog saborskog odbora dospjela u javnost, nećak tvrdi da ne samo da nije nećak,v eć da direktora ni ne pozna.

Tako to u nas ide, zviždač snimi, Sabor objavi i amen Bože. Zviždačev šef je podnio ostavku jer je zviždača izviždao iliti zavaljao. U grabežu za pozicije i svoje djelove kolača u nas se svi raspamete.Od ulice do sabornice.

"Svatko se češe tamo gdje ga svrbi"

Ovo je tjedan predsjednice koja je isprovocirala susjedstvo svojim izjavama. Ovo što je kazala o islamistima u BiH nije nikakva tajna, već jako jako dugo samo je pitanje je li to ona trebala kazati ili prepustiti koordinaciji rada tajnih službi NATO saveza.

Njihov je posao brojiti džihadiste i džemate i to u tišini. Ali njezina izjava je pokazala nešto drugo, a to je da se svatko češe tamo gdje ga svrbi i da istina boli pa su se i u BiH imaginariju svi raspametili. Kao da gori. Kao da im je gospođa Kolinda otvorila, Alibabinu pećinu i pronašla skriveno zlato. Izetbegović je krenuo o ustašizaciji Hrvatske,  a ovaj drugi ni sam ne zna o čemu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene