Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme za 5

Evo kada napokon stiže sunčano vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našem dijelu Europe proteklih dana pale su goleme količine kiše, a rezultat su poplave kakve ne pamtimo.

Kod naših susjeda oboreni su mnogi rekordi, tako je, samo za ilustraciju, u Beogradu još u četvrtak palo više od 100 litara kiše, što je najviše od kad tamo postoje mjerenja, a istodobno je i ovaj svibanj, iako smo tek na polovici, najkišovitiji mjesec u povijesti mjerenja.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

I dok je regija još uvijek pod vodom, meteorološke prognoze ipak daju tračak nade da će se ova situacija što prije riješiti. Vrijeme nam barem neće odmagati i stvarati nove probleme.

VIDEO A evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend!

Slijedi smirivanje, već će u nedjelju većim dijelom biti suho; kiše ako bude, bit će je vrlo malo i to vjerojatnije lokalno u obliku pljuska. Provirit će i sunce, na Jadranu će ga biti i više, a bit će i malo toplije nego danas. U novom tjednu sunčano će i prevladavati, a temperatura bi se sredinom tjedna, tamo oko srijede mogla približiti i ljetnim vrijednostima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene