Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjeglička kriza

IZBJEGLIČKU KRIZU Pratite iz minute u minutu na portalu Dnevnik.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S ključnih lokacija u Izvanrednim vijestima Nove TV javili su se reporteri Andrija Jarak, Josipa Krajinović i Barbara Štrbac.

Podsjetimo, slovenska policija počela je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima s 'intenzivnom zaštitom' državne granice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sljedećih dana PALA ODLUKA Cerar najavio podizanje ograde na granici s Hrvatskom Slika nije dostupna Strože mjere Slovenija će na granici s Hrvatskom postaviti ogradu?

NOVA SITUACIJA NA HRVATSKO-SRPSKOJ GRANICI Hrvatska policija zadržava migrante od ulaska u zemlju, oni viču: 'Otvorite vrata, otvorite vrata'

U blizini graničnog prijelaza Središče ob Dravi postavljene su ograde i veći broj policajaca, kako bi se spriječio prijelaz migranata koji su sinoć vlakom dovezeni iz Opatovca, a za koji slovenske vlasti navode da je poslan iako u Sloveniji nema kapaciteta za prijam tako velikog broja ljudi.

BURNA NOĆ NA GRANICI Slovenija odlukom šokirala Hrvatsku

Slovenska policija potvrdila je da je zbog novonastale situacije za sav promet zatvorila taj granični prijelaz.

No, Slovenija je u ponedjeljak oko 10 sati ponovno počela primati migrante, a dramatično stanje premjestilo se na hrvatsko-srpsku granicu na koju pristiže sve više migranata čiji ulazak u Hrvatsku regulira hrvatska policija.

Nekoliko tisuća migranata provelo je noć na ponedjeljak na otvorenom na hladnoći i u blatu ničije zemlje između Srbije i Hrvatske, pošto je Slovenija usporila priljev migranata prema zapadnoj Europi.

Potresni prizori pred slovenskom granicom obilaze svijet

Reutersov novinar koji se nalazi na srpskoj strani granice izvijestio je da hrvatska policija zadržava migrante da uđu u zemlju jer su joj kapaciteti puni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene