Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na tračnicama nađena bomba

Interventna policija zaskočila vozača zbog krivotvorenja novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci interventnih policajaca s fantomkama na glavi i dugim cijevima u utorak poslijepodne su u Zagrebu priveli jednog muškarca.

Ukoliko ste se našli na mjestu događaja i fotografirali, možete nam se javiti na moj.report@novatv.hr

Pročitajte i ovo Policija Sjeverne Irske, ilustracija Brutalan napad u Sj. Irskoj Mladića pribili čavlima na ogradu: Policija objavila detalje Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

Ova munjevita akcija rezultat je, kako neslužbeno doznajemo, višemjesečne akcije Europola, USKOK-a i policije diljem Hrvatske zbog sumnje na kazneno djelo krivotvorenja novca.

U cijeloj akciji privedeno je nekoliko osoba, a više detalja trebalo bi se znati sutra. Promet u Dubravi u utorak je bio blokiran jer je na tračnicama pronađena ručna bomba. No promet je srećom ubrzo normaliziran.

U redakciju Dnevnik.hr-a fotografiju s događaja poslala je jedna čitateljica i na njoj se vidi kako crni automobil podiže policijski pauk. Iako se prvo pričalo o 'češljanju' stajališta, očevici su ispričali da je policija 'zaskočila' muškarca.

>> U rezervoaru automobila otkriveno 37 kg marihuane, sedmero privedenih

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene