Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljeno prepucavanje

'Očekujem da će gđa Avberšek dobiti člansku iskaznicu SDP-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavljaju se prepucavanja na relaciji Sindikat zdravstva - Ministarstvo zdravstva.

Predsjednica Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Spomenka Avberšek prozvala je ministra Darka Milinovića da odgovori je li istina da bolnički sustav sve lošije posluje, a skupa oprema po bolnicama skuplja prašinu te je li istina da je zaposleno više od 2.000 ljudi u zdravstvu, a da se ne zna zašto.

Pročitajte i ovo Darko Milinović ''Jogurt revolucija'' Milinović prozvao Plenkovića: ''Gledao si iz Bruxellesa kako ginemo... Ja nisam imao anemiju kojom bih izbjegao Tuđmanov poziv za boj'' Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju

Kolektivni ugovor nije htjela potpisati, jer ne želi da se pripravnost liječnika kod kuće vikendom, tretira kao i dežurstvo na radnom mjestu.

'Je li loše to što sam ja rekla da nema šanse da ću potpisati kolektivni ugovor u kojem se nerad vrednuje isto kao rad', kazala je Avberšek.

'Očekujem da će gđa Avberšek ovih dana dobiti člansku iskaznicu SDP-a. To je sve što mogu reći ovog trenutka dok ne vidim što je rekla na tiskovnoj konferenciji. Imala je mogućnost boriti se za radnike u zdravtsvu kada im je koalicijska vlast smanjila plaće između 30 i 40 posto kada je gospodarski rast bio 5 posto', kazao je ministar Milinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene