Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do kraja tjedna

Obustavljeni letovi hidroaviona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U priopćenju se navodi da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo zatražila ispunjenje dodatnih administrativnih zadataka.

Svi letovi hidroaviona tvrtke European Coastal Airlinesa obustavljeni su. U priopćenju tvrtke navodi se da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo zatražila ispunjenje dodatnih administrativnih zadataka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvršni direktor objavio: 'Hidroavioni ECA-a trebali bi ponovno poletjeti krajem tjedna' Slika nije dostupna Tehnički kvar NOVI INCIDENT U ZRAKU: Zrakoplov CA zbog kvara umjesto u Rimu sletio u Splitu

Navode i da im je sigurnost putnika najbitnija, te da rade na tome da u u što kraćem roku otklone sumnje u pogledu kvalitete njihovog rada.

Očekuju da će s letovima nastaviti krajem sljedećeg tjedna.

'Netočni su natpisi pojedinih medijskih kuća kako su inspekcije inicirane nakon njihovih istraga. Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je dva tjedna prije predmetne inspekcije započela sa istragom prijavljenih nepravilnosti', navodi se u priopćenju.

A o navodnim problemima s hidroavionima pisao je Index.hr. Kako tvrde, hidroavioni se toliko loše održavaju da je pitanje dana kada će se neki od njih srušiti. Navode da se postupci na održavanju provode traljavo samo kako bi se zadovoljila forma, a da su neki od vitalnih dijelova hidroaviona zapušteni toliko da slabe i pucaju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene