446537
446537
446537
446537
446537

Obustavljeni letovi hidroaviona

  • , 14.08.2016., 07:18
  • Autor:
  • komentara

U priopćenju se navodi da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo zatražila ispunjenje dodatnih administrativnih zadataka.

 
 
 
 
Hidroavion (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Hidroavion (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Svi letovi hidroaviona tvrtke European Coastal Airlinesa obustavljeni su. U priopćenju tvrtke navodi se da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo zatražila ispunjenje dodatnih administrativnih zadataka.

Navode i da im je sigurnost putnika najbitnija, te da rade na tome da u u što kraćem roku otklone sumnje u pogledu kvalitete njihovog rada.

Očekuju da će s letovima nastaviti krajem sljedećeg tjedna.

'Netočni su natpisi pojedinih medijskih kuća kako su inspekcije inicirane nakon njihovih istraga. Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo je dva tjedna prije predmetne inspekcije započela sa istragom prijavljenih nepravilnosti', navodi se u priopćenju.

A o navodnim problemima s hidroavionima pisao je Index.hr. Kako tvrde, hidroavioni se toliko loše održavaju da je pitanje dana kada će se neki od njih srušiti. Navode da se postupci na održavanju provode traljavo samo kako bi se zadovoljila forma, a da su neki od vitalnih dijelova hidroaviona zapušteni toliko da slabe i pucaju.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se