Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obračun s kriminalom u striptiz klubovima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je sinoć Državni inspektorat na 30 dana zapečatio zadarski striptiz klub Princess u kojem su posljednjih tjedana njegovi zaposlenici od gostiju pokušali naplatiti i do 50.000 kuna visoke račune, a neke goste zbog neplaćanja i premlatili, postavlja se pitanje očekuje li se isto i u drugim sličnim hrvatskim klubovima.

Inspektori su preksinoć zatvorili zadarski Princess zbog toga što, kako nam je rekao suvlasnik klubova Tihomir Lučić, rumunjske striptizete nisu imale radne dozvole, a što suvlasnik opovrgava tvrdeći kako su striptizete članice umjetničke udruge i da na temelju toga i autorskog ugovora imaju pravo raditi u Hrvatskoj, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija građani se mole za strpljenje U petak se zatvara važna zagrebačka prometnica zbog radova: Ovo su obilazni pravci Slika nije dostupna Zanimljivo pitanje... Znate li što je prethodilo striptizu?

>> Državni inspektorat zatvorio Princess bar  

>> Jesu li splitski striptiz klubovi leglo kriminala?

>> Kalmeta predlaže zatvaranje kluba kojeg je sam svečano otvorio

Drugi suvlasnik Boris Kale na upite s kakvim dozvolama rade striptizete u Princess klubovima u drugim gradovima i očekuje li da će i njih inspektorat zatvoriti ako je riječ o istim ugovorima, odgovorio nam je kako ne očekuje zatvaranje klubova, a o ugovorima nije htio reći ništa.

- I prošle i ove sezone više puta su nas provjeravali inspektori i nikad nisu pronađene nepravilnosti. U našim klubovima striptizete plaćamo 2000 dolara na mjesec i još 400 dolara poreza na dohodak, rekao je B. Kale.

Dodao je kako su njihovi odvjetnici najavili da će tužiti Državni inspektorat i naplatiti štete. Od Upravnog suda, tvrdi suvlasnik Princessa, zahtijevat ćemo privremeno otvaranje kluba dok se ne riješi cijeli upravni spor. Stoga očekujemo da u dan ili dva ponovno otvorimo naš klub u Zadru, kaže. 

- Pioniri smo u poslu sa striptizetama, što je dopuna turističke usluge, a to nam potvrđuje otprilike 3000 gostiju koji su ih posjetili u posljednjih nekoliko mjeseci.

- Ogorčeni smo napisima u nekim medijima koji tvrde kako je Princess paravan za prostituciju i bijelo roblje. Ističem i kako su naši troškovi poslovanja visoki i stoga su u klubovima cijene pića visoke, no tako je i u inozemstvu, kazao je Boris Kale i dodao kako im je probleme stvorilo nekoliko stranih gostiju koji su poslušali nečiji savjet i prijavilo ih policiji želeći izbjeći plaćanje računa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene