Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nulto stanje

Otac Zvonimira Troskota ima kućicu u parku prirode: "Svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument"

Aktualno Galerija Tomislav Stipan Troskot Tomislav Stipan Troskot Foto: DNEVNIK.hr Gradnja oca Zvonimira Troskota - 2 Gradnja oca Zvonimira Troskota - 2 Foto: DNEVNIK.hr Gradnja oca Zvonimira Troskota - 3 Gradnja oca Zvonimira Troskota - 3 Foto: DNEVNIK.hr Gradnja oca Zvonimira Troskota - 4 Gradnja oca Zvonimira Troskota - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Gradnja oca Zvonimira Troskota - 1 Galerija 1/5 >>
U javnost je procurila informacija da se otac saborskog zastupnika Zvonimira Troskota nelegalno koristi objektom u Parku prirode Vransko jezero. I dok otac Troskot tvrdi da u kućici u kojoj drži alat i u kojoj se skrivaju od nevremena, nema ništa sporno, sin Zvonimir dodaje da mu je jasno zbog čega ga se želi diskreditirati. Više donosi reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

Objekt se nalazi u Parku prirode Vransko jezero, a koristi ga Tomislav Stipan Troskot, otac Mostovog saborskog zastupnika. Bio je i tu ’99., kada je područje proglašeno Parkom.

"To konkretno znači da prilikom proglašenja zaštićenog područja, oni objekti koji su zatečeni u Parku se tretiraju kao nulto stanje", kaže Dario Rogić, glavni čuvar u Parku.

Troskot ne krije da ga je napravio njegov otac nakon Domovinskog rata. I dodaje da objekt njegove obitelji nije jedini ovakav u Parku.

Pročitajte i ovo Topli obrok za župane - 3 u Vukovarsko-srijemskoj županiji Zaiskrilo zbog toplog obroka: "U situaciji kada je Slavonac na koljenima - da mi mažemo vratove debelim guskama, to stvarno nema smisla"

"Otkad je doš'o Park prirode, tamo na tim prostorima se ne može legalizirati, i svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument", rekao je Tomislav Stipan Troskot.

Sve o ovoj temi pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene