Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljena lista najvećih homofoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski gay portal Gay.hr organizirao je i ove godine natjecanje za odabir osoba koje pokazuju najneprijateljskije raspoloženje prema homoseksualcima, kao i za osobe koje su se istaknule svojim prijateljskim stavovima prema njima.

U svakoj je kategoriji nominirano po pet javnih osoba, čija su imena prikupila najviše glasova u kandidacijskom procesu na forumu Gay.hr-a. 

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr strukovna organizacija Osnovana Hrvatska udruga digitalnih izdavača: Bavit će se izazovima online medija Hvala vam, Dnevnik.hr (Foto: Dnevnik.hr) vodeća multimedijalna kompanija DNEVNIK.hr oborio vlastiti rekord, naš šoubiz portal najčitaniji u Hrvatskoj

Listu homofoba u našoj zemlji tako predvode Miljenko Manjkas, Damir Kajin, nadbiskup Marin Barišić, Pero Kovačević i Marijan Mlinarić.

Kandidati za 'Queer frenda' ove su godine TV voditeljica Antonija Blaće, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Gordana Lukač Koritnik, urednik Ferala Viktor Ivančić, glumac Igor Hajdarhodžić i koordinatorica udruge B.a.B.e. Sanja Sarnavka.

U kategoriji homofoba prošle je godine pobijedio Jacques Houdek, a 2005. don Živko Kustić. 

U suprotnoj pobjednik je 2006. bio glumac Marin Knežević, koji je u sapunici Zabranjena ljubav glumio homoseksualca, dok je 2005. najfriendly bila TV voditeljica Hloverka Novak Srzić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene