Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledajte Provjereno u 22:10 sati na Novoj TV

Obitelj u suzama zbog kemoterapije njihovog ljubimca psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici koji su pratili svoje pse na kemoterapiju nisu skrivali sute, jer oni su njima više od ljubimaca - njima su oni članovi obitelji.

Posebna je to veza tvrde, možda baš zato što im njihovi psi svakodnevno pružaju ono što je znanost dokazala.

Pročitajte i ovo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu Mara Sturman i pas Medo Veliki odaziv Prodavali orahe kako bi svom psu kupili zalihe inzulina: "Ništa nam nije teško za njih napraviti"

Psi su naime prirodni antidepresiv za ljude, smanjuju stres, vlasnici pasa imaju manji rizik od srčanih bolesti, mogu nanjušiti karcinom s točnošću do 99%, bebe koje žive u kući sa psom zdravije su od onih koje nemaju ljubimaca ... ali i razumiju. Dokazano je kako psi jednako kao i ljudi razumiju kada je netko tužan ili sretan, osjećaju ljudsku patnju, ljubomoru.

VIDEO Ovo će vam uljepšati dan!

Znate li da imaju inteligenciju dvogodišnjeg djeteta? Odnosno, razumiju oko 200 riječi, mogu rješavati jednostavne matematičke zadatke, pa tako svojom snalažljivošću mogu na prevaru doći do poslastice. I mogu vidjeti boje- žutu, sivu i plavu. A njihove njuške su unikatne, baš poput ljudskog otiska prsta.

I oni oboljevaju od istih bolesti kao i ljudi, pa je ekipa Provjerenog pratila vlasnike s njihovim ljubimcima na prvoj kemoterapiji. Vlasnici nisu skrivali suze jer njima su oni više od ljubimaca, njima su oni članovi obitelji.

Provjereno pogledajte večeras u 22:10 na Novoj TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene