Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestala Francuskinja

OBITELJ OBJAVILA OGLAS Još uvijek tražimo našu Anne, nagrada 500 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu dana nakon nestanka, obitelj Francuskinju nestalu u Hrvatskoj traži i preko oglasa

Ni godinu dana nakon nestanka 23-godišnje Francuskinja Anne Cécile Pinel u Primišlju, djevojka još nije pronađena. Njezina obitelj, kako bi podsjetila da je još uvijek traže, u novinama je objavila oglas u kojem nudi 500 eura onome tko konkretnom informacijom pomogne u njezinom pronalasku.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Slika nije dostupna Ne odustaje Tajkun UDVOSTRUČIO nagradu za muškarca koji zavede njegovu kćer lezbijku!

FOTO Vojska, HGSS, policija - Svi traže 23-godišnjakinju

'I nakon godinu dana ne želimo odustati od Anne, već samo želimo znati što joj se dogodilo. Molimo sve građane i građanke koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći da pronađemo našu kćer neka se jave u najbližu policijsku postaju.

Anne Cécile Pinel nestala je 21. srpnja 2014. Posljednji je put viđena u blizini Slunja, na području održavanja glazbenog festivala Momento Demento.

Visoka je 168 centimetara, slabije je tjelesne građe (težine manje od 50 kilograma), kovrčave svjetlosmeđe kose, velikih zelenih očiju, ima piercing u nosu, crnu naušnicu na lijevom uhu, tetovažu u obliku molekule na desnom boku, a zbog poteškoća sa sluhom na oba uha nosi slušni aparatić.

Osoba koja svojim svjedočenjem i konkretnim informacijama pomogne u daljnjem tijeku istrage, odnosno čije svjedočenje dovede do novog traga ili pronalaska Anne-Cecile, bit će nagrađena novčanom nagradom u iznosu 500 eura.

Stoga se mole svi građani, ukoliko imaju informacije o nestaloj Anne-Cecile, da o tome obavijeste policijsku postaju Karlovac - Službu kriminalističke policijom pozivom na broj 047/664-111 ili najbližu policijsku upravu osobno ili pozivom na broj 192', stoji u oglasu objavljenom u novinama.

Podsjetimo, Ann Cécile Pinel je s prijateljima došla na festival psihodelične glazbe Momento Demento u Primišlje, gdje je posljednji put i viđena. Neposredno nakon nestanka, u opsežnu potragu bilo je uključeno oko 50 ljudi, među njima Hrvatska vojska, GSS, lovci i MUP-ov helikopter. Pretražen je kamp gdje se održavao festival, Mrežnica i okolno područje, no potraga nije dala rezultata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene