Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod istragom Ivan Sarić

Obitelj veleposlanice snimao pripadnik osiguranja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod istragom tajnih službi zbog sumnji u neovlašteno snimanje supruga veleposlanice Kolinde Grabar Kitarović, je Ivan Sarić.

Pripadnik službe osiguranja hrvatskog veleposlanstva Ivan Sarić, pod istragom je hrvatskih i američkih tajnih službi. Obitelj veleposlanice snimao je, jer mu je ona odbila produljiti mandat u MVP-u, zbog čega je pobjesnio i u krugu službenika veleposlanstva navodno obećao da će joj se osvetiti, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Maloljetnici privedeni zbog zlostavljanja vršnjaka Privela ih policija Vršnjaci vrijeđali, tukli i ponižavali 14-godišnjaka: Jedan sve snimao i proširio društvenim mrežama

>> Jandroković traži istragu: Tko je tajno snimao Kolindu?

Podsjetimo, nepoznati pošiljatelj poslao je na adrese MVPEI-ja i novinskih redakcija videozapise na kojima Jakov Kitarović koristi službeni automobil u privatne svrhe. Odmah je pokrenuta istraga o neovlaštenom praćenju i snimanju članova diplomatskog osoblja i njihovih obitelji akreditiranih u SAD-u.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene