Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određena mu terapija

Obitelj Dejana Avgustinovića: Hvala svima koji su nam pomogli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz obitelji Dejana Avgustinovića, 19-godišnjaka koji boluje od teškog oblika epilepsije, u našu redakciju stigle su sjajne vijesti – nakon pregleda u Njemačkoj, Dejanu je određena terapija koja bi trebala spriječiti teške epileptične napadaje. Obitelj se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u akciji koja je Dejanu omogućila da otputuje u Njemačku.

Dejanu Avgustinoviću koji već sedam godina boluje od teškog oblika epilepsije, akcija pomoći je omogućila da otputuje u Njemačku na pregled koji mu je bio prijeko potreban.

Pročitajte i ovo Godina promjena - 6 Izbori u više od 70 zemalja Stiže megaizborna godina na svjetskoj razini: Što će se sve promijeniti? Slika nije dostupna Prikupljeno 35 tisuća eura Akcija pomoći uspjela! Teško bolesni Dejan putuje za Njemačku!

Naime, njemački liječnici su utvrdili gdje je žarište, odnosno gdje dolazi do teških epileptičkih napadaja te su mu odredili terapiju koja bi mu trebala pomoći. 'Terapija je duga i Dejan će sada biti pod nadzorom naših liječnika. Liječnici se nadaju da neće biti potrebe za zahvatom, a Dejan se sada super osjeća', kazao nam je u telefonskom razgovoru Dejanov otac Anto.

>>
Akcija pomoći uspjela! Teško bolesni Dejan putuje za Njemačku!

Također, iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja novca.'Zahvaljujem se dobrim ljudima koji su nam omogućili da odemo u Njemačku. Ne znam od dragosti što bih rekao. Hvala svima', kazao je Anto.

Podsjetimo, u akciji je prikupljeno 35.000 eura koji su Dejanu pomogli da otputuje u Njemačku na pregled.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene