Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Sretni i zahvalni

NAPOKON IMAJU BOŽIĆ ZA PAMĆENJE Hrvatska iznova dokazala da ima veliko srce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u magazinu Provjereno prikazana priča o obitelji Brajković iz okolice Karlovca koja živi u teškim uvjetima, Hrvatska je još jednom dokazala da ima veliko srce.

U kuću obitelji Brajković stalno pristižu paketi s hranom, odjećom i drugim potrepštinama. Želja, koju prije nekoliko dana nije mogla ni izreći, Vlatki se ostvarila danas, baš na njezin rođendan.

Pročitajte i ovo Bacanje hrane: Ilustracija - 4 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Znate li koliko hrane godišnje bacimo? Ovo su korisni savjeti za ublažavanje te pošasti - "Teško je baš, nekad ne ide" Nestašica šarana: Ilustracija - 3 POčela je navala Delicija s istoka zemlje: Jeste li već nabavili šarana za Božić? Doznali smo ima li ga dovoljno i koje su mu cijene

"Imam konačno svoj mobitel", kaže presretna Vlatka. "Zahvaljujem stričeku što mi je kupio i doneso mobitel", poručuje Vlatka.

Gospođi Biserki sve se čini kao san. Preseljenje u novi, toliko željeni dom, sve je bliže. "290 tisuća kuna je već skupljeno. Negdje u proljeće, ljeto, kad curice završe školu, još bi to najbolje bilo, kad završe školu onda preseljenje u novu kuću ako Bog dragi da", kaže mama Biserka.

I blagdanski stol konačno će biti pun. "Hvala svim ljudima, dobrim ljudima koji su nam pomogli i ovo će biti Božić za pamćenje. Puno drugačiji od drugih", kaže 14-godišnja Ivana Brajković.

"Nikad nam se nije sreća osmjehnula što ove godine. Ovo će biti Božić za pamćenje", kaže na kraju mama Biserka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene