Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otežano se prometuje

FOTO Obilna kiša stvara probleme diljem Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je otežano prometovanje tramvajskog prometa, u Krapini su poplavljene kuće uz rijeke i zatvorene pojedine prometnice, a u Karlovcu su padala stabla.

Zbog velikih kiša problemi i u Zagrebu - poplavljene su neke prometnice, a  bilo je i nekoliko lakših prometnih nesreća.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

FOTO Kiša poplavila ulice, padala i tuča, rušila se stabla

Od 7 do 12 sati vatrogasci su imali 18 intervencija i to dva gašenja požara i 16 ispumpavanja, doznaje se iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Na terenu su osim Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i Dobrovoljna vatrogasna društva. 

U ZET-u se saznaje i kako će se na blagdan Velike Gospe, u petak, 15. kolovoza u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivati nedjeljni vozni red.

Kiša je uzrokovala je probleme i u Krapini te na području karlovačke županije.  Zbog obilne kiše koja pada od sinoć u Krapini je došlo je do izlijevanja rijeka i potoka, zbog čega su zatvorene pojedine ceste, a kuće koje se nalaze uz rijeke poplavljene su.

Karlovac je također pogodilo snažno grmljavinsko nevrijeme s tučom. Kolnici su se napunili vodom, padala su stabla, a srušila se i nadstrešnica. Na sreću, nema ozlijeđenih. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene