Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važnost obitelji

Obilježen međunarodni dan obitelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni je dan obitelji. Proglasili su ga Ujedinjeni narodi prije 24 godine kako bi podsjetili na važnost obitelji u društvu, a obilježen je i u Hrvatskoj.

Četiri generacije jedne obitelji se našlo na jednom mjestu, okupljeni oko prabake Ane. 'Mi mladi nemamo toliko vremena, a ona govori koliko je to bitno i da se držimo zajedno', kazala je unuka Iva.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

Đuro je isti savjet, nakon 93 godine životnog iskustva, dao svojim potomcima. Dan obitelji oni su proveli su sa svojim potomcima, a svaki njihov posjet uljepša im dan. 'Značilo mi je puno, sad nemam nikog, sad sam sama, imam jedino unuke koji mi dođu', kazala je Julijana Fucijaš.

>> Pokreće se Mamforce!

A nakon nekoliko desetljeća bračnog staža, umirovljenike najviše rastužuju - rastave. Kojih je gotovo jednako koliko i vjenčanja. Užurbani tempo života i usklađivanje posla sa slobodnim vremenom ponekad je pravi izazov. 'Jako puno mi znači obitelj, ali imamo jako malo vremena da se okupimo', kazala je jedna Zagrepčanka.

Različit bračni staž, ali slični recepti za ljubav. 'Tajna je razumijevanje i puno tolerancije', kazala je. A nakon 50 godina braka važno je i znati - dobro se našaliti. 'Koja je tajna? Ne smiješ ništa govoriti. Najbolja tajna- Šutjeti i gotovo', kazao je Branko Butković.

I unatoč svim izazovima - uvijek izdvojiti vremena za svoje najmilije. 'Zapravo, najvažnija je obitelj. Ako je obitelj dobro, onda je i sve dobro. I ako ima zdravlja', kazao je. I zato priliku da zagrlite svoje najmilije, iskoristite svaki dan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene