Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski diplomatski klub

Obilježen Dan međunarodnoga priznanja RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga hrvatskih diplomata Hrvatski diplomatski klub obilježit će i ove godine Dan međunarodnoga priznanja Republike Hrvatske, te će u povodu 17. obljetnice toga povijesnog datuma predavanje održati akademik Davorin Rudolf, sudionik zbivanja prije i poslije 15. siječnja 1992.

Akademik Rudolf svojim će se svjedočenjem osvrnuti i na aktualna zbivanja i time pridonijeti racionalnomu promišljanju mogućih postupaka koji određuju međunarodnu budućnost Hrvatske, kaže se u priopćenju Kluba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ministarstvo skupštinu proglasilo nevažećom Vlada ne priznaje Ivicu Pančića Slika nije dostupna 'Ponosan sam' Hrvatski automobil dobio priznanje premijerke

Predsjednik Kluba Sergej Morsan u priopćenju ističe da su 'pobjedi na međunarodnoj diplomatskoj bojišnici prethodile diplomatske aktivnosti koje su manje poznate u javnosti te da su im slijedile aktivnosti koje su učvršćivale međunarodni položaj mlade države, ali da je prešućeno i zaboravljeno puno detalja, dok nas iskustvo civilizacije uči da budućnost ovisi i saznanjima iz prošlosti'.

Hrvatski diplomatski klub svojom publicističkom djelatnošću, predavanjima i neformalnim diplomatskim aktivnostima želi pridonositi uspješnosti hrvatske diplomacije i u budućnosti, kaže se, među ostalim, u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene