Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija upozorava

Brod udario u nosivi stup mosta i obustavio promet na graničnom prijelazu Ilok: U Dunav iscurilo 1000 tona umjetnog gnojiva

Obustavljen je promet na graničnom prijelazu Ilok zbog sudara njemačkog teretnog broda i nosivog stupa mosta. Brod je za sobom teglio 1000 tona umjetnog gnojiva koje je potonulo.

U ranim jutarnjim satima oko 1 i 55 njemački teretni brod udario je u stup mosta Ilok-Bačka Palanka. Brod je za sobom teglio 1000 tona umjetnog gnojiva koje je potonulo u Dunav.

Zbog potencijalne opasnosti za sigurno prometovanje preko graničnog prijelaza Ilok obustavljen je promet, a policija moli građane koji namjeravaju prijeći državnu granicu da koriste alternativne načine prijelaza.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki oprez VIDEO Došla u javni WC, podigla dasku na školjci pa se sledila: "To nije neobična pojava"

 

Na službenoj stranici grada Iloka izvijestili su kako članovi broda nisu stradali, a teretni brod i druga barža su neoštećeni.

Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su o ovom događaju obavještene nadležne službe Republike Hrvatske, dok Srbija provodi očevid incidenta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene