Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viđeni u centru grada

O čemu su razgovarali Sanaderov sudac i odvjetnik?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac Ivan Turudić viđen je danas kako razgovara s odvjetnikom Čedom Prodanovićem.

Turudić je s jednim od odvjetnika Ive Sanadera razgovarao u Teslinoj ulici.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić propucani automobil Turudiću vraćeno vozilo, očevid je gotov: "To je službeni kalibar jugomilicije" Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

>> Bošnjaković: Za ugovor INA-MOL čuo sam na radiju u automobilu

Suđenje bivšem premijeru po objedinjenoj optužnici za slučajeve Hypo i Ina-MOL je u tijeku, a s obzirom da to suđenje vodi sudac Turudić postavlja se pitanje o čemu su danas razgovarali.

Na klupu za svjedoke danas je sjeo bivši HDZ-ov ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković. Potvrdio je da je bio član Povjerenstva za Inu čija je zadaća bila priprema izmjene dioničarskog ugovora između Vlade i MOL-a. Povjerenstvo, čiji je predsjednik bio potpredsjednik Vlade Damir Polančec, održalo je samo tri sjednice i to u prvoj polovici 2008. godine. Članovi povjerenstva još su bili Ivan Šuker, Vedran Duvnjak, Igor Lučić i Krešimir Dragić.

Bošnjaković je rekao kako se na tim sastancima nisu vodili zapisnici niti je napravljeno izvješće za Vladu te da je kasnije na radiju u automobilu čuo vijest da je ugovor sklopljen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene