Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

U 21 hotelu

Novu 2014. u Opatiji dočekuje oko 4.000 turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom blagdana u Opatiji je otvoren 21 hotel, u kojemu će novu 2014. godinu dočekati između 3.500 i 4.000 gostiju, doznaje se danas u opatijskoj Turističkoj zajednici.

Turistima je na raspolaganju 2.150 osoba, a svaki od otvorenih hotela organizira doček Nove godine.

Pročitajte i ovo Fužine doček - 3 Okupilo se nekoliko tisuća Fužine su već u 2024. godini, slavlje nije omela ni kiša: "Nezaboravno, predobro, ovo ćemo pamtiti" Svijet ušao u 2024. - 3 Dočeci Svijet se natječe u veličini vatrometa, a jedna Hrvatica dvaput će dočekati Novu godinu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Opatijska gradska uprava organizirala je i doček na otvorenom, pa će na opatijskoj Ljetnoj pozornici u novogodišnjoj noći nastupiti 'Koktelsi' i klapa 'Nevera', a za sve goste 1. siječnja bit će priređena novogodišnja zdravica.

Prvoga siječnja opatijski gosti se, već tradicionalno, točno u podne okupljaju na terasi hotela 'Kvarner' gdje im opatijski gradonačelnik i najbliži suradnici na sedam jezika požele sreću i pozovu ih da se vrate u Opatiju.

Podijelite s nama atmosferu sa svog novogodišnjeg slavlja!

Nazdravlja se uz šampanjac poslužen u ekskluzivnoj čaši s ugraviranim opatijskim simbolom - djevojkom s galebom, koja gostima ostaje kao uspomena i poklon.

Prema podacima iz Turističke zajednice, tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, od 22. prosinca do 3. siječnja, u Opatiji se očekuje ukupno oko 8.000 turista i 27.000 noćenja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene