Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Hvaru

Novozelanđanka (22) slomila kralježnicu, hitno prevezena helikopterom u Split

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada turistica s Novog Zelanda koja se odmarala na Hvaru, pala je i ozlijedila kralježnicu. Zahvaljujući brzoj intervenciji helikopterske posade hrvatskog ratnog zrakoplovstva, prevezena je u splitsku bolnicu.

Posada Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a 1. kolovoza u večernjim satima hitnim medicinskim letom helikopterom MI-8 T prevezla je ozlijeđenu državljanku Novog Zelanda s Hvara do KBC-a Split, izvijestile su Oružane snage RH na svojoj internetskoj stranici.

Pročitajte i ovo KBC Split - 1 Završio u pritvoru Nemile scene u bolnici: Mladić nogom opalio liječnika pa ga policajci morali smirivati Slika nije dostupna Nije više životno ugrožen Ugriz zmije: Pet liječnika i četiri sestre satima je dječaku spašavalo život

>> Hitan prijevoz helikopterom spasio život petogodišnjakinji koja se gušila zrnom kukuruza

Dvadesetdvogodišnja Novozelanđanka je pri padu zadobila prijelom kralježnice te je zahvaljujući brzoj intervenciji helikopterske posade HRZ-a i PZO-a na vrijeme zbrinuta u splitskim Firulama.

Zahtjev za angažiranjem helikopterske posade uputio je Županijski centar 112 Split.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene