Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U humanitarne svrhe

Kostrena domaćin festivala duhovne glazbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kostrena će u kolovozu biti domaćin humanitarnog festivala duhovne glazbe.

Festival CHRCHOK održati će se 17. i 18. kolovoza, a organizira ga Akademsko društvo Sveti Jeronim, koje okuplja studente i akademski obrazovane građane kršćanskog svjetonazora. Suorganizator će po prvi put biti Bono records.

Pročitajte i ovo Koncert - 2 Oko 30.000 eura Organizator zabranjenog koncerta u Puli traži odštetu: "Gradonačelnik bi to trebao platiti iz vlastitog džepa" Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto"

Sav prikupljen prihod ide udruzi Andrijana Gržetić, koja stipendira učenike osnovnih škola, koji su ostali bez oca odnosno hranitelja obitelji. Tokom ljetnih mjeseci takvi se festivali održavaju diljem Europe, a u Kostreni se izgrađuje hrvatska tradicija s eminentnim izvođačima.

Nastupit će Quartet Noa, koji aktivno eksperimentiraju u Gospel i Jazz vodama, a prepoznatljivi su po kravatama. Posjetitelji će moći uživati i u nastupu Anno Domini Gospel Singersa, grupe Kristina i jednog od najpopularnijih bandova na hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni, banda Emanuel. Također, nastupit će i svjetski prepoznat duhovni sastav October Light iz Međimurja, kao i novozelandski Parachute Band, osvajtelj mnogih top ljestvica, ali i brojnih nagrada, od kojih se ističu People's Choice Award 2008., te New Zealand Music Award.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene