Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novinari Nove TV angažirani na filmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporteri Nove TV Ivan Žada i Ivan Skorin uz istraživački i novinarski rad ovih dana angažirani su i na filmu. Dvojica novinara dio su projekta 'Zagrebačke priče' cjelovečernjeg igranog omnibusa koji se sastoji od sedam kratkih igranih filmova različitih autora s temom zagrebačkih kvartova.

HND-ovom nagradom nagrađeni reporter Ivan Žada sudjeluje u filmu o Sigetu 'Najpametnije naselje u državi' Marka Škobalja i Ivana Ramljaka. Žada tumači novinara-pripovjedača u priči o kvartu u kojemu je smješten Brodarski institut i u kojemu žitelji imaju natprosječan kvocijent inteligencije.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Borba protiv lex AP Sve više organizacija protiv Plenkovićeva plana: "Ovim zakonom žele ušutkati novinare" Ivan Malenica Aktualne teme Problem s ovrhama sve je veći, što čini Vlada? ''Vidjet ćemo postoji li potreba da se mijenja zakon''

Prema scenariju novinara Ivana Skorina 'Špansko kontinent' snima se kratki film o istoimenom zagrebačkom kvartu i odnosu suprotstavljenih navijača Španskog i Prečkog. Novinar Ivan Skorin koji na Novoj TV prati crnu kroniku nosi glavnu ulogu policajca, a režiju filma potpisuje Ivan Sikavica.

Dovršetak filma 'Zagrebačke priče' očekuje se krajem godine, a nositelj ovog projekta je Propeler film.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene