Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTETA 350 TISUĆA KUNA

NOVI VINODOLSKI: Uhićena dvojica Zagrepčana zbog paljenja jedrilice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon požara jedrilice u Novom Vinodolskom, policija je uhitila dvojicu mladih Zagrepčana koje se tereti da su namjerno podmetnuli vatru.

Očevidom je odbačena mogućnost da je do požara došlo zbog tehničkih razloga iz čega je bilo jasno da je požar netko podmetnuo. 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Nakon provedene kriminalističke istrage, crikvenička policija sumnjiči dvoje Zagrepčana od 19 i 22 godine. Prijavljeni su zbog dovođenja u opasnost života i imovine, ali i za tešku krađu provaljivanjem u jedrilicu. Iz nje su, utvrdila je policija, prije paljenja ukrali nekoliko boca alkoholnog pića, prenosi Slobodna Dalmacija.

Novi Vinodolski: zapalila se jedrilica, šteta oko 350 tisuća kuna!

Podsjetimo, u gradskoj luci Novog Vinodolskog prije dva dana zapaljena je jedrilica, a nastala šteta iznosi oko 350 tisuća kuna. Nitko nije ozlijeđen, a jedrilica je vlasništvo dvojice Novljana.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene