Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra večer, Zorane

Još jednom se oglasio Butković: "Slobodno nastavi udarati po meni, ali nju mi ne diraj"

Kravica Milova tema je novog Butkovićeva statusa.

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, u četvrtak navečer još se jednom obratio predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću. U svom statusu na društvenoj mreži objavio je video i "pobrojao" koliko je puta Milanović spomenuo njegovu sad već poznatu kravu Milovu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "Evo kako poštuje Ustav" Milanović objavio fotografiju na kojoj su Rimac i Butković: "Ovo pokazuje kako Plenković pravi budale od svih nas"

"Dobra večer Zorane, imam potrebu nešto te zamoliti. Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi. Danas si je u svom obraćanju spomenuo čak devet puta. Krave su simbol blagostanja, one su othranile generacije i generacije naših predaka, moje i tvoje roditelje. Hrvatsko selo preživjelo je zahvaljujući i kravama. Tko ima u kući kravu, zna da neće umrijeti od gladi. Slobodno nastavi udarati po meni, ali Milovu mi ne diraj.

P.S. Dostavljam i video dodatak ovoj objavi da se i sam uvjeriš da si baš pretjerao. Donekle mogu razumjeti da si bio ljut jer ti je osujećen lukavi plan, ali svejedno si pretjerao.

Laku noć, Oleg", napisao je Butković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene