Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Novi šokantni detalji o ortopedu iz Dubrave: "Inzistirao je da moja kći prizna da nije nevina"

Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 5
Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 5 Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 4 Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica (Foto: dnevnik.hr) Bolnica (Foto: dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ilustracija, KB Dubrava (Foto: Dnevnik.hr) Ilustracija, KB Dubrava (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Novi šokantni detalji o radu ortopeda iz Dubrave (Foto: dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Nakon prošlotjednog priloga u "Provjerenom" liječniku iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a u redakciju nastavljaju stizati nova svjedočanstva

Nakon prošlotjednog priloga u "Provjerenom" ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a dok Povjerenstvo utvrđuje osnovanost pritužbi, na vidjelo izlaze novi šokantni detalji o njegovu radu s pacijentima.

U redakciju "Provjerenog" stižu nova svjedočanstva, među kojima i ono majke maloljetne pacijentice koja je u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

"Pokušala sam liječniku objasniti razloge bolova, međutim rekao mi je da šutim, da mene nitko ništa ne pita. Obratio se mojoj kćeri i rekao joj da se skine do pojasa. Kći to zbog sramežljivosti nije učinila odmah", priča majka koja je inzistirala na anonimnosti kako bi zaštitila kćer.

Na to je, kaže, liječnik postao neugodan, a uslijedio je i pravi hladni tuš: "Dok si se š***** s frajerima, nisi se sramila, što sad tu preda mnom glumiš", inzistirajući na tome da prizna da nije nevina. Da što se sada srami, što glumi, da je retardirana, da kako se to ponaša. Tim ju je riječima omalovažavao", ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno – ukipila.

Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je uslijedio novi šok. "Pita sestra o kome se radi, ja kažem o mojoj kćeri, a ona kaže nemojte to raditi, nije potrebno, to je toliko zračenja za cijeli život", ispričala je.

Seksističke ispade doživjela je i Olga Hodko. "Veli, 'ako mi daš p****, ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja'", ispričala je za "Provjereno".

Njihove ispovijesti, ali i ispovijesti još dvoje pacijenata, pogledajte u večerašnjem "Provjerenom" koje je na rasporedu u 22:30 na Novoj TV.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene