Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novi požari kod Gračaca, Perkovića i Vranskog jezera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popodne oko 13,46 sati stigla je dojava o požaru kod mjesta Pribudića, uz željezničku prugu na području Gračaca.

Na požarište su stigli gasitelji zadarske državne
interventne postrojbe (DIP), te javnih vatrogasnih postrojba (JVP) Zadar i Gračac s ukupno 30 gasitelja i 7 vatrogasnih vozila. U pomoć gasiteljima upućena su i tri kanadera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na terenu kanaderi Buknuo požar kraj Šibenika: Dva vatrogasca zadobila opekline, prebačeni u bolnicu Slika nije dostupna Ups... Šok u Perkoviću: Stigao mu račun za smeće od 1,2 milijuna kuna!

Požar kod mjesta Vrana, Ceranja kod Vranskog jezera, koji je, nakon sinoćnje lokalizacije, jutros ponovno planuo na nepristupačnom, miniranom području, danas su gasili zračni traktor i tri kanadera.

Oko 14 sati kanaderi su prestali s radom, a na požarištu su ostali gasitelji za sanaciju, natapanje i čuvanje požarišta.

Šumski požar kod mjesta Sitno Donje, kod Perkovića, za koji je dojava stigla jutros oko 10,40 sati, stavljen je pod nadzor gasitelja oko 14,20 sati.

Vatru gase pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik i dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Brodarica, Vodice, Zaton i Jastrebarsko, s ukupno 34 gasitelja i 7 vatrogasnih vozila te dva kanadera. 

Procjenjuje se da je izgorio 21 hektar hrastove šume te
niskog i visokog raslinja, navodi VOS.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene