Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biste li im se pridružili?

Novi hit na Facebooku 'Mladi Napustimo Hrvatsku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokret mladih Hrvatske za boljim sutra napravili su grupu na Facebooku imena 'Mladi Napustimo Hrvatsku'. Grupa u ovom trenutku broji preko 5 tisuća članova.

Potaknuti ne tako bajnim trenutačnim stanjem u zemlji, mladi su odlučili uzeti stvar u svoje ruke i napraviti grupu na Facebooku naziva 'Mladi Napustimo Hrvatsku'. Iako osnovana prije dvadesetak dana, grupa već broji više od 5 tisuća članova.

Pročitajte i ovo Nina Skočak Skuplja potpise za kandidaturu Poznata tiktokerica želi u Europski parlament: "Na mojoj listi svi su mlađi od 30 godina" Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje

U samoj se grupi mogu naći savjeti kako i gdje otići iz Lijepe naše. Služi kao svojevrstna grupa potpore svim onim mladim ljudima, koji su odlučili napustiti Hrvatsku. Vladu optužuju da ne misli na mlade u Hrvatskoj i ne potiče ih na ostanak, već upravo suprotno.

>> Žele policijski nadzor društvenih mreža i zabranu anonimnosti na internetu!

Među brojnim savjetima nalaze se i oni kako otići u Kanadu, Novi Zeland, Dansku ili Njemačku. 'Budimo konstruktivni i organizirajmo se, izmjenimo informacije, pomozimo drugima, savjetom, primjerom. Podijelimo se po zemljama i saznajmo sto je za svaku potrebno.

Kontaktirajte svoje poznanike, prijatelje ili rodbinu u dijaspori da nam pomogne savjetima, preporukama i da nam pomogne da se smjestimo prvi tjedan kad odemo u inozemstvo.

Molim provokante, širitelje propagandi da nam ne odmažu. Mi ne širimo mrznju niti smo ispunjeni njome, samo želimo bolje sutra.

Ako želite promijeniti svijet, krenite od sebe! Zajedno možemo čuda učiniti! PS: Glavu gore', pišu mladi u svojoj grupi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene