Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije mi lako voziti sam'

Novi gaf Čobankovića: Parkirao na mjesto za invalide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petar Čobanković ponovno je krivo parkirao automobil, ali i objasnio jučerašnje probleme s parkiranjem.

Stao je na invalidsko mjesto ispred Hrvatskog sabora. I dok mu je auto stajao na zabranjenom mjestu, bivši je ministar objašnjavao jučerašnje probleme s parkiranjem. 'Nepravilno parkiranje, to mi se događalo. Znam koja je cijena za to', rekao je novinarima danas po dolasku u Sabor Čobanković.

Pročitajte i ovo Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje" Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć

Čobanković je objasnio i probleme s parkiranjem koje je imao jučer ispred središnjice HDZ-a. Kada je ugasio auto, rekao je, shvatio je da je stao na zabranjeno mjesto. Potjerao ga je čuvar Europske komisije. Čobanković se požalio kako mu nije lako nakon osam godina voziti sam.

'Napravio sam par krugova, nije bilo mjesta za parkiranje i onda mi se učinilo da jedan prostor nije zauzet. Znate, vidio sam da je onaj dio službenog parkinga označen žutom zauzet te da između njega i platane postoji još jedan prostor u koji bi se mogao uparkirati. Naravno, ja sam se tu lagano uparkirao. Došao je portir iz zgrade, koji me upozorio da to nije dobro', pojasnio je jučerašnji događaj bivši ministar.

Kamera Nove TV ponovno je snimila njegovo nepropisno parkiranje. Pogledajte video i izjavu Čobankovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene