Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zakomplicirao im život

Novi apsurd: Kružni tok im ulazi u dvorišta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što smo u našem Dnevniku objavili priču o problemima mještana Velimirovca zbog izgradnje Našičke zaobilaznice, javili su nam se građani Slatine sa sličnim problemom.

Na novoj zaobilaznici niknuo je kružni tok. Ništa sporno, da kružni tok ne ulazi Slatinjanima u dvorišta. Umjesto da olakša život, kružni tok samo ga je zakomplicirao. Okolnim je kućama oduzeo kolne prilaze. 'Ne može mi doći ni kćer ni sin ni zet ni nitko. Stislo nas puno. Ja ne znam što bih više', rekla je Filka Parić iz Slatine.

Pročitajte i ovo Kružni tok u BiH PRAVA DRAMA VIDEO "Tko im je dao vozačku?": Grad u BiH dobio kružni tok, ali ono što rade vozači izaziva salve smijeha U sudaru kamiona i kombija kod Slatine poginula jedna osoba - 1 OČEVID U TIJEKU Užas kod Slatine: Kamion se sudario s kombijem pa se zabio u trgovinu, poginula jedna osoba

>> Apsurd: Pogledajte gdje su Hrvatske ceste napravile obilaznicu!

'Oduzima mi i ulaz i izlaz iz vlastitog dvorišta', rekla je Željka Lehpamer iz Slatine. Centar Slatine je lijevo. No, iz svoga dvorišta Željka može samo na desno. Problem je i izaći iz kružnog toka. 'Moram usporiti sav promet iza sebe, a ja ulazim u svoje dvorište. A nitko ne zna da ulazim u dvorište', rekla je Željka. Zbog novog kružnog toka stanari iz okolnih kuća najradije bi se preselili. Građani kažu da im se nisu javili iz Hrvatskih cesta s ponudom otkupa kuće. Dapače nudili su im to sami, ali su ih odbili jer nisu u projektu.

Na primjedbe stanara da je kružni tok preblizu kućama iz Hrvatskih cesta odgovaraju: 'Rješenje kolnog ulaza u potpunosti je izvedeno u skladu s propisima o sigurnostI prometa na cestama i projektnoj dokumentaciji'. Kružni tok se ušminkava za svečano otvorenje. Sutra će ga u promet pustiti netko od visokih državnih dužnosnika. Dok se jedni kružnom toku vesele, stanari zabrinuto gledaju što im se to događa ispred kućnog praga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene