Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija razgovarala s 50-ak osoba, ubojice Ivane Hodak još ni traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Ureda ravnatelja policije Dubravko Novak izjavio je danas da je u dosadašnjoj istrazi ubojstva Ivane Hodak na obavijesni razgovor u policiju pozvano 50-ak osoba, no o njihovim imenima te pojedinostima zločina i istrage nije želio govoriti.

'Nastojimo otkriti činjenice koje bi nas odvele prema počinitelja tog teškog kaznenog djela tako da cijenimo da ćemo angažmanom i dodatnim snagama kriminalista pokušati riješiti to teško kazneno djelo', rekao je Novak nakon polaganja vijenaca izaslanstva MUP-a na groblje Mirogoj u povodu Dana neovisnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sud odlučio Slučaj Šlogar: Pištolj iz sjenika zakonit dokaz Slika nije dostupna Pretres sjenika nije zakonit? 'Sudsko vijeće će donijeti novu odluku o dokazu'

Na upit novinara je li policija razgovarala s osobama koje su trenutno na odsluženju zatvorske kazne Novak je odgovorio da su razgovarali sa svim ljudima koji mogu dati bilo kakve korisne informacije o zločinu i žrtvi. 

>> Udruga sudaca: Mora se rasvijetliti ubojstvo Ivane Hodak
'O točnim imenima i osobama s kojima sam razgovarao iz razumljivih razloga ne mogu vam govoriti', rekao je Novak.

U zagrebačkoj policiji nisu željeli otkriti nikakve pojedinosti o ubojstvu 26-godišnje Ivane Hodak, pravdajući to interesima istrage.

Glasnogovornica Aleksandra Ljuba kratko je kazala je da zagrebačka policija koristi 'sve ljudske i tehničke potencijale' te da će o svim novostima javnost izvještavati dužnosnici Ravnateljstva policije.

Novak je sinoć izjavio da je policija je nakon ubojstva formirala poseban tim za krvne delikte sastavljen od najboljih stručnjaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene