Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan događaj

VIDEO Novac letio Dubravom: 'Tko god to našao, isto je kao da je ukrao. Tuđe je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alejom ispred bolnice Dubrava letjelo je gotovo 100 tisuća kuna. No, u roku od pet minuta više nije bilo niti jedne novčanice.

Neobičan događaj dogodio se u petak ujutro Zagrebu! Pred bolnicom Dubrava letio je novac. Riječ je o gotovo 100 tisuća kuna, koje su izazvale pravu pomutnju među slučajnim prolaznicima i vozačima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Letjele su novčanice od 200 kuna, cijela aleja, kojom na dan prođe tisuće automobila, bila je prekrivena papirnatim novcem. Leteći novac je izazvao prometnu pomutnju. Automobili su se zaustavljali. Vozači su izlazili van i užurbano skupljali novac. U roku od 5 minuta sve je bilo gotovo. Više nije bilo niti jedne novčanice.

VIDEO Smanjuju račune: Koliko otpada, toliko kuna

Jedna djelatnica bolnice je nazvala policiju i obavjestila ih o tom neobičnom događaju. Predala im je i 4 tisuće kuna koje je ona skupila.

'Tko god to našao, isto je kao da je ukrao. Tuđe je. Ono što je tvojim žuljevima zarađeno to je blagoslovljeno. Ostalo, đavo donese, đavo odnese', komentirao je događanja jedan prolaznik.

Iz policije kažu kako se javio jedan gospodin koji tvrdi da je vlasnik novca. Rekao je da mu je novac kojim je planirao kupiti automobil, ispao iz torbe dok se vozio motorom. Treba utvrditi je li govorio istinu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene