Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovljen prošlogodišnji uspjeh

Nova TV televizijski pobjednik EU izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je na drugim EU izborima odabrala 11 zastupnika za Europski parlament, a pobjednik među televizijama i ovoga je puta bila Nova TV.

Dnevnik Nove TV, koji su vodili Marija Miholjek i Saša Kopljar, i u izbornom danu bio je prvi odabir gledatelja – točnije njih 486 000 ili 11,9%, čime je Dnevnik ostvario 37,6% udjela u gledanosti.

Rezultate izbora najviše gledatelja doznalo je u Specijalu koji je započeo u 22:50, a vodio ga je Saša Kopljar.

Tada je uz Novu TV bilo 346 tisuća gledatelja ili njih 8,4%, što je televizijskim rječnikom 26,4% udjela u gledanosti.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Kuglolov - 1 Digitalni projekti Veliki uspjeh Nove TV: Kuglolov u finalu prestižnog natjecanja

Informativni tim Nove TV o izborima i njihovom utjecaju na naš život redovito je izvještavao i u danima ususret izbora, a u nedjelju su gledateljima informacije s terena, rezultate i prve reakcije stranačkih vođa donijeli iskusni reporteri Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Sabina Tandara i Ivana Ivanda.

Mislav Bago rezultate i zanimljivosti vezane uz ove izbore prezentirao je u virtualnom studiju, najmodernijem u regiji.

Jučerašnjim rezultatom Nova TV ponovila je prošlogodišnji uspjeh. Naime, i na prvim ikada održanim izborima za Europski parlament u Hrvatskoj upravo je Nova TV bila prvi odabir gledatelja. Ovaj uspjeh rezultat je povjerenja gledatelja koji su prepoznali kvalitetu rada tima informativnog programa Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene