Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova TV postavila novi odašiljač u Primorsko-goranskoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV je pustila u pogon novi odašiljač koji je smješten u Gradu Mali Lošinj te se novim signalom povećala pokrivenost na području Primorsko-goranske županije.

Odašiljač Mali Lošinj pridružio se ostalim signalima Nove TV na području sjevernog Jadranskog otočja i Kvarnera koji emitiraju s Učke te otoka Cresa, Krka i Paga.

Pročitajte i ovo Nagrada za Tvoje lice zvuči poznato - 2 VELIKO PRIZNANJE NovaTV u finalu za prestižnu svjetsku nagradu zahvaljujući video najavi za šestu sezonu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Dinara - 3 VLADA DONOSI ODLUKU Počinje borba za sjedište Parka prirode Dinara, splitsko-dalmatinski župan poručuje: "Naši dragi prijatelji imaju već dva nacionalna parka"

Novi signal na 48. kanalu UHF-a, horizontalne polarizacije, smješten je na postojeći UHF antenski sustav Odašiljača i veza montiran na stupu VIP-neta visine 38 m koji se nalazi u Gradu Mali Lošinj na nadmorskoj visini od 171 m. 

Jačina efektivne snage uređaja je 1,0 kW, odašiljačke frekvencije 687,25 MHz, s dva antenska usmjerenja od 90° i 340° pružajući kvalitetnu pokrivenost i prijam signala za područja: Grad Mali Lošinj i okolica, Veliki Lošinj, Lošinjski kanal, sjevero-zapadno područje otoka Paga (obuhvaća i Novalju), Punta Križa na jugu otoka Cresa, te nekolicina okolnih otoka.

Zemljopisne odrednice: 014E2916 44N3118

Ovim odašiljačem utjecat će se na bolji prijem signala na području Primorsko-goranske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene