Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nacionalni festival oglašavanja

Nova TV na Ideji X

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV je medijski pokrovitelj prvog nacionalnog festivala oglašavanja Ideja X koji se održava 26. i 27. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

U natjecateljskom dijelu pristiglo je 269 radova, od čega 200 za nagradu X, tradicionalno oglašavanje u offline medijima, te 69 za nagradu Mixx, najbolje radove u online/digitalnim medijima.

Pročitajte i ovo PR 48. AMBIENTA Zagrebački velesajam napokon otvara sezonu sajmova uživo Slika nije dostupna kaos na velesajmu Ogromni redovi za cijepljenje na Velesajmu, ljudi nabijeni jedni na druge. Zbog svega se oglasio i Beroš: "Zovem Tomaševića i Šostara..."

Radovi i agencije za nagradu X međusobno se natječu u dvije osnovne skupine: 'Best on market' i 'Best of Admaking' prema industrijama u kojima djeluju oglašivači. Također se dodjeljuje i Grand Prix najbolju kreativnu kampanju.

Na Ideji X Nova TV sudjeluje s posebnim interaktivnim kornerom koji je privukao brojne posjetitelje i sudionike festivala. Dvodnevni događaj vodi lice Nove TV Ana Stunić, a zanimljivi panel fight club moderira reporter Provjerenog Edin Mahmuljin. U panelu se loši odgovori sudionika kažnjavaju gađanjem spužvastim lopticama što cijeli panel čini vrlo dinamičnim i zanimljivim kao što je i cijela Ideja X. Na završnoj svečanosti festivala dodijelit će se i prestižne nagrade za oglašivača godine i agenciju godine.
 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene