Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova TV jedina nacionalna televizija emitirala izvanredne vijesti u trenutku vojnog udara u Turskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s petka na subotu, kada se dogodio pokušaj vojnog udara u Turskoj u kojemu je vojska odlučila srušiti predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, Nova TV je bila jedina nacionalna televizijska kuća u Hrvatskoj koja je emitirala Izvanredne vijesti.

Pod uredničkom palicom Ivane Ivančić, emitirane su Izvanredne vijesti s ekskluzivnim snimkama i najnovijim informacijama iz Turske. S Marijom Miholjek u studiju je bila i urednica vanjske politike, Ivana Petrović, koja je analizirala pokušaj državnog udara te dala komentar što on znači za Hrvatsku i ostale članice Europske Unije, a iz Turske se u Izvanredne vijesti telefonskom vezom javio i kolega Aksel Zaimović.

Pročitajte i ovo Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon

Time je Nova TV još jedanput potvrdila svoju snagu, misiju i poziciju lidera na domaćem tržištu. U trenutku krize koja je svakom sekundom poprimala sve veće razmjere i interes svjetskih medija bivao je sve veći, Nova TV brzo je regrutirala svoje najjače novinarske snage kako bi gledateljima promptno donijela najsvježije informacije vojnog udara u Turskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene