443532
443532
443532
443532
443532

Nova TV jedina nacionalna televizija emitirala izvanredne vijesti u trenutku vojnog udara u Turskoj

U noći s petka na subotu, kada se dogodio pokušaj vojnog udara u Turskoj u kojemu je vojska odlučila srušiti predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, Nova TV je bila jedina nacionalna televizijska kuća u Hrvatskoj koja je emitirala Izvanredne vijesti.

 
 
 
 
Ivana Petrović i Marija Miholjek (Dnevnik.hr)
Ivana Petrović i Marija Miholjek (Dnevnik.hr)

Pod uredničkom palicom Ivane Ivančić, emitirane su Izvanredne vijesti s ekskluzivnim snimkama i najnovijim informacijama iz Turske. S Marijom Miholjek u studiju je bila i urednica vanjske politike, Ivana Petrović, koja je analizirala pokušaj državnog udara te dala komentar što on znači za Hrvatsku i ostale članice Europske Unije, a iz Turske se u Izvanredne vijesti telefonskom vezom javio i kolega Aksel Zaimović.

Time je Nova TV još jedanput potvrdila svoju snagu, misiju i poziciju lidera na domaćem tržištu. U trenutku krize koja je svakom sekundom poprimala sve veće razmjere i interes svjetskih medija bivao je sve veći, Nova TV brzo je regrutirala svoje najjače novinarske snage kako bi gledateljima promptno donijela najsvježije informacije vojnog udara u Turskoj.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se