Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PARLAMENATRNI IZBORI

Nova TV i DNEVNIK.hr u sklopu izbora 2015. pokrenuli jedinstvenu web aplikaciju 'Gdje sam 2015.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni zajedno s news portalom DNEVNIK.hr pokrenula je danas jedinstvenu web aplikaciju Gdje sam 2015. za sve birače na ovim parlamentarnim izborima.

Riječ je o multimedijalnom iskustvu koje Nova TV želi ponuditi svim građanima Hrvatske, a cilj korištenja aplikacije Gdje sam 2015. je da bude jednostavno, drugačije i zanimljivo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Petrov o foteljama REFORME ALI ... Most ne želi manje ministarstava, a MUP im je 'izuzetno bitan' Slika nije dostupna Dobili 7,3 milijuna kuna TKO JE BIO NAJŠIRE RUKE? Domoljubna koalicija objavila popis donatora

Nova TV kroz svoju multimedijsku platformu ponovno otvara put inovacijama, ovaj put sklopu projekta izbora, gdje je aplikacija Gdje sam 2015. inovativno rješenje koje se po prvi puta implementira na hrvatskom tržištu. Aplikaciji je moguće pristupiti ovdje: http://dnevnik.hr/gdjesam2015/

U sklopu aplikacije Gdje sam 2015., Nova TV je prvenstveno uputila poziv političkim strankama, kandidatima na izborima da sudjeluju u aplikaciji odgovaranjem na 20 tvrdnji koje pokrivaju relevantne teme koje se tiču svakog građanina Hrvatske.

Saznaj koja stranka ti je najbliža! Pokreni aplikaciju Gdje sam 2015.!

Rezultati će se u sklopu bogatog izbornog sadržaja Nove TV, koristiti i za izradu analize mišljenja političkih stranaka i koalicija o najvažnijim temama hrvatskog društva, a emitirat će se u Dnevniku Nove TV.

Birači pak od subote, 24. listopada mogu pristupiti aplikaciji na news portalu DNEVNIK.hr te odgovoriti na iste tvrdnje gdje će na kraju odgovaranja dobiti finalan rezultat i uvid koja stranka im je najbliža po njihovim odgovorima. Korisnici aplikaciju mogu podijeliti i na vlastitim društvenim profilima, a ovo je dodatan iskorak koji Nova TV i DNEVNIK.hr nude biračima i u online zajednici.

Parlamentarni izbori na Novoj TV za gledatelje će biti neiscrpan izvor bogatog sadržaja- vrhunski reporteri koji izvještavaju o programima te donose analize, tehnički i vizualno vrhunski opremljen news studio, dok će važnu ulogu odigrati i druge platforme - portal DNEVNIK.hr na kojemu će liste moći predstaviti svoje programe, dok će se putem društvenih mreža također voditi stalna interakcija s gledateljima.

Povezivanje televizijskog sadržaja koji nudi najgledaniji informativni program u Hrvatskoj, sa društvenim mrežama i cijelom online zajednicom, imperativ je kojeg se Nova TV drži u svim projektima koje stvara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene