Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekipe na terenu

ZAGREB Otvorila se još jedna rupa u cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova se rupa otvorila na kolniku u Zagrebu u blizini Horvaćanske ceste.

Pokraj parkirališta u zagrebačkoj ulici Vincenta iz Kastva između kućnih brojeva 1 i 11 otvorila se rupa promjera pola metra, a duboka oko jedan metar. Uz rupu je uočljivo i ulegnuće prometnice u dužini oko dva metra.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Dijete u vrtiću, ilustracija 10 novih vrtića Pripremite dokumentaciju na vrijeme: Počinju upisi za najtraženija mjesta u gradu!

Postavljena je privremena signalizacija. Na terenu su osim službenika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i stručnjaci s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta, izvijestili su iz ureda 112.

'Ured za upravljanje u hitnim situacijama je danas oko 14 sati dobio dojavu od Županijskog centra 112 o otvaranju rupe u kolniku u Ulici Vincenta iz Kastva između kućnih brojeva 1 i 11. Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o rupi u kolniku dubine oko jedan metar, a uz rupu uočljivo je ulegnuće prometnice u dužini oko dva metra. Zagrebačke ceste postavile su privremenu signalizaciju. Na terenu su osim službenika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i stručnjaci s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta', stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Podsjetimo, u ponedjeljak 5. travnja u rupu je propao veći komad asfalta na prometnom križanju također u Zagrebu. Srećom nitko nije ozlijeđen.

Ogromna se rupa otvorila na križanju Slavonske avenije i Vrbika, zbog kako su rekli u opskrbi i odvodnji, puknuća javnog kanala uslijed čega je voda ispirala zemlju pod asfaltom. Sanacija rupe još traje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene